Kedvelj minket a Facebookon!

TOMPOX KONCERT A LEGENDÁBAN!

 

Kedves Olvasó, szereti Ön a progresszív rockot? Szereti klubkoncertre járnihallgatni? Ha mindkét kérdésre IGEN a válasz, akkor nincs más dolga, mint november 25-én, péntek este TOMPOX koncertre jönni!

A TOMPOX zenekar a Solaris egykori basszusgitárosának, Pócs Tamásnak vezényletével viszi tovább az anyazenekar örökségét úgy, hogy azt saját ötletekkel, jóval rockosabb és dzsesszesebb közegben fogalmazza újra. Így egy jóval kortársabb, progresszívebb környezetben hallhatjuk a Solaris dalokat, valamint a nagyszerű saját szerzeményeket is, amelyek eddig két korongon (Dark Side of the Sun, Hungarian Eclectic) jelentek meg.

A zenekarban Pócs Tamás mellett hallhatjuk még Szula Pétert dobon, Mátyás Szabolcsot gitáron, Balla Endrét billentyűkön, Elek Istvánt szaxofonon, valamint Kovács Sára Diznát fuvolán, illetve Vincze Beát vokálozni és énekelni. A Legenda már lassan tradícionális TOMPOX helyszín, hiszen a formáció már sokadszorra teszi itt tiszteletét.

Kedves Olvasó, ha sikerült meggyőznöm, akkor tartson a TUMAG Magazinnal november 25-én, péntek este fél nyolckor TOMPOX koncertre! A Legenda Sörfőzde a XVI. kerületben a Kövirózsa utca 8/C szám alatt található. A remek muzsika mellett többféle kiváló sörrel csillapíthatja szomját, miközben a modern magyar progresszív rockzene koronázatlan királyait hallhatja a színpadon!

A belépő 1000 FT.

Ugye, találkozunk ott?