Kedvelj minket a Facebookon!

NEXUS+ A CSILIBEN

 

Táncoslábúak, figyelem! Van már péntek estére programotok? Nincs? Remek! Akkor mindenki fogja magát, és vegye az irányt a pesterzsébeti Csili Művelődési Központ felé, ahol egy nagyszerű koncert várja az ide látogatókat, és egy olyan formáció, aki a lehető legigényesebb módon ugrál korok, stílusok és remek dalok között.

Hogy kik is játszanak? Ugye már kitalálták? A talpalávalót hazánk egyik legjobb rendezvény- és bulizenekara, a Nexus+ biztosítja, így aki odalátogat, annak számára garantált lesz a jó hangulat és a minőségi szórakozás.

Napjainkban nagy nehézségbe ütközhet az, ha csemegézhetni szeretnék a péntek és a szombat esti zenés programok között, hiszen hatalmas választék áll rendelkezésünkre, és bizony nehéz, válogatni, ha dönteni szeretnénk. Aki azonban táncolni szeretne, és igazi élő zenére vágyik, máris még nehezebb dolga van, hiszen a legtöbb helyen ezt nem találhatja meg. A péntek esti Nexus+ koncert azonban kiszolgálja az igényes slágerkedvelőket, ugyanakkor remek hangulatot biztosít mindenkinek, akik az elmúlt több, mint harminc év legnagyobb dalaira szeretnék ropni a táncot.

Fedics Tamást, a Nexus+ vezetőjével és basszusgitárosával beszélgettünk a péntek esti koncerttel kapcsolatban.

A Csili Művelődési Ház legendás helyszín, ahol már a hatvanas években a legnagyobb zenekarok csapták a legnagyobb bulikat. Számotokra milyen érzés lesz itt, ezen a legendás helyszínen fellépni?

Én már játszottam egy másik zenekarral a Csiliben, mind a szabadtéri színpadon, mint pedig benn. Dóri is ismeri a helyszínt, azonban a többiek számára mindenképpen újdonság lesz, de biztos vagyok abban, hogy egy nagyon jó estének nézhetünk elébe. Gyertek minél többen!

Ti, mint rendezvényzenekar, hatalmas nagy repertoárral rendelkeztek, amelyben slágerek százai várják azt, hogy a közönség hallhassa őket A holnapi estére készültök-e valami különlegességgel?

Most nem viszünk magunkkal vendéget, így ezen az estén a közönség minket láthat a színpadon. Ami viszont különlegesség lehet, az talán az a stíluskavalkád, amiben mi mozgunk. Legyen szó rock and roll-ról popról, rockról, diszkóról és funky-ról, mindegyik stílust játsszuk, így reménykedünk abban, hogy mindenki megtalálja a hozzá legjobban illőt, és egy hatalmas, remek hangulatú bulinak nézünk elébe.

A nyári koncertprogram már minden bizonnyal készen áll. Mikor és hol lehet benneteket legközelebb látni?

Nagyon sok esküvőn, privát rendezvényen veszünk majd részt, de nagyobb, nyilvános eseményeken is játszunk. Június 24-én Biatorbágyon játszunk a Testvérünnepen egy utcabál keretében, ahol a nagyszínpadon láthat minket a kedves közönség, majd július 7-én visszatérünk a Legenda Sörfőzdébe, hogy újrázzunk egyet.

Tehát aki minőségi szórakozásra, élőzenére és nagyszerű hangulatra vágyik, akkor ezen a kellemes nyári pénteken a Csiliben van a helye, mert a Nexus+ garancia a jó bulira!

 

A koncert Facebook-oldala itt található.

Fotók: Nexus+ /Facebook