Kedvelj minket a Facebookon!

KARÁCSONYVÁRÓ DIJO KLUB

 

Immár tradíció, hogy a Neoton egykori vokalistája-énekesnője, Schäffer Edina, művésznevén DiJo (Tumag - DiJo- héj​ c. alrovat)negyedévente egy zenés-beszélgetős klubbal jelentkezik, ahol a saját zenei múltja mellett kedvenc dalait is bemutatja zenészbarátai társaságában. A különleges, hazánkban egyedi zenés este célja az, hogy az előadókat közelebb hozza a közönséghez úgy, hogy lehetőség legyen beszélgetésre, közös emlékek felidézésére, valamint az emléktárgyak aláírására. A klubon eddig tiszteletét tette többek között Vincze Lilla, Géczi Erika (Tumag - Sikerlélektan és Ép testben ép lélek c. alrovatának vezetője), valamint Gerendás Péter is.

A december 17-én este 8 órakor kezdődő Karácsonyváró DiJo Klub többek között azért lesz egyedi és megismételhetetlen, mert az ünnepváró hangulat mellett kis kikacsintásként jelen lesz Edina új szerelme is, a country, valamint az elmaradhatatlan régi slágerdalok sem fognak hiányozni a programból.

Vendégként és beszélgetőtársként Edina Barcsik Valériát (Exkluzív interjú - 1.rész, 2.rész) hívta el az eseményre, akit a közönség csak néhány kivételes alkalommal láthatott az utóbbi években.

Fotó: Berényi Betti 

- Nagyon várom már a klubot - mondja Edina - főleg amiatt, hogy négy hónapja találkoztunk szeretett közönségemmel, és azóta sok új élmény ért engem, amelyet szeretnék elmesélni. Csapatommal azon dolgozunk, hogy minél több emberhez eljusson a hír, hogy élek és vagyok. Bár sokan a Neotonhoz kötnek, azért emellett sok más stílusban is jól érzem magam; legyen szó rockról, alternatív zenéről, dzsesszről vagy a country-ról.

Az eddig főleg az Old Man’s Pub kávézójában helyet kapott rendezvény most új keretek között, a nagyszerű Görbe Bögre Kávézóban kerül megrendezésre.

- Célunk az is, hogy a klubról professzionális hangfelvétel készüljön – teszi hozzá az énekesnő - ennek többek között promóciós céljai vannak, ugyanakkor örülnék, ha ezekből a felvételekből a legjobbak a YouTube-ra felkerülhetnének.

Az esemény médiatámogatói a Hangzásvilág Magazin, valamint a TUMAG – A TUDATOS MAGAZIN. Technikai támogatóként pedig a Lambda Labs lesz felelős a nagyszerű hangzásért.

A rendezvényre a belépés díjtalan.

A zenés est helyszíne: Görbe Bögre Kávézó, 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 3

A továbbiakról az esemény Facebook oldalán történik tájékoztatás.