Kedvelj minket a Facebookon!

AHOL TÉNYLEG A VENDÉG AZ ELSŐ

Vár Hotel - Visegrád

 

Számtalan hotelben megfordultam az elmúlt évek során Magyarországon és külföldön egyaránt. Főleg a munkámnak köszönhetően, de akadt benne családi pihenés is bőven. Ma már azt gondolom, hogy nagyon jó áron el lehet jutni 3-4 csillagos wellness hotelekbe hazánkban, van választék bőven. Talán már-már nem túlzás azt mondani, hogy túlkínálat van.

A szállodák versengenek a vendégekért, ráadásul rengeteg akció elérhető az internet segítségével. Általánosságban elmondhatjuk, hogy egy 4 csillagos wellness hotelben el lehet tölteni egy kellemes, pár napos családi, baráti kikapcsolódást anélkül, hogy jelentősebb csalódás érne bennünket. A konyha egész jó, a wellness tiszta, van medence, szauna, jakuzzi,  és a szobákkal sincs semmi különösebb probléma. Mégis annyi év hotel-tapasztalata után találkoztam egy hellyel, ahol szinte óránként értek kellemes meglepetések. Gondoltam egyet az egyik szép őszi hétvégén, és elvittem a lányomat Visegrádra, hogy megnézzük a Fellegvárat.

A kutyánk is jött velünk, hogy az ő túraélménye se maradjon ki. Interneten találtam ezt a kis hotelt nagyon jó áron, közvetlenül a Duna partján. Már foglaláskor egy végtelenül kedves, segítőkész hang fogadta a hívásomat. Mikor megérkeztünk, olyan érzésem volt, mintha vidékre látogattunk volna el a nagyihoz. Mosoly, öröm, érdeklődés. Nem esem semmilyen túlzásba, ha azt mondom, hogy lesték minden kívánságunkat. A gondosan összekészített tisztálkodó csomagomat természetesen szórakozottságomnak köszönhetően otthon felejtettem. Sebaj, mert ez a tüneményes személyzet 5 perc alatt segített ki minden hiányzó tisztálkodószerrel. A reggeli bőséges volt, jóízű, és képzeljétek, a rántotta tojásból volt! (Sajnos nagyon sok hotel ma már porból készíti el.)

Egyik este megnéztük a felújítás alatt álló borospincét egy pohár csodálatos borral, amire a ház vendége voltam, és a hotel két üzletvezetőjével kellemesen elbeszélgettünk. Általában kutyabarát hoteleket választok, tehát ezen a téren is van tapasztalat, de az az állatszeretet, amelyet itt tapasztaltam szinte példa értékű. Mollika teljes ellátásban részesült, ami jelenti a rántott húst, a folyamatos friss vizet, a kertben szaladgálást, a kedvességet. A személyzet még abban is a segítségünkre volt, hogy vigyáztak rá kijelentkezés után, amíg mi a drótkötélpályán csúszkáltunk. Egyszóval szívből ajánlom szállásként ezt a kicsi visegrádi hotelt mindenkinek, akinek fontos, hogy ő legyen az első.

 

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket a szakrális-királyi központ szívében, Visegrádon!

Téli, „Hétvégi Romantika” mellett akár hétköznapokra „Last Minute” csomagjaink is foglalhatóak! Hivatkozzon a „tumag.hu” kódra, ha szeretné pihenését egy üdvözlő pálinkával indítani!

Visegrádról még itt olvashatsz: AZ EZERÉVES VÁROS, VISEGRÁDVisegrád és Európai Kulturális Öröksége