Kedvelj minket a Facebookon!

NAGYON VÁRJUK AZ ÁLOMGAZDIT!

HAMU (lent)

3 év körüli cicahölgy, akinek volt gazdája, de nem szerette. Nem is értjük, hogy lehet őt nem szeretni. Hagyta, hogy órákig kint fagyoskodjon a legnagyobb hidegben, hóban, étlen, szomjan; és még kedves szava sem volt hozzá.

GRÉTA (fent)

1,5-2 éves leányzó, akit egy nagyon forgalmas útról, az utolsó pillanatban mentettünk ki az autók kerekei alól. Meghálálta a gondoskodásunkat

CSEPI (fent)

Körülbelül 2 éves fiú. Nagyon rossz környékről mentettük, ahol egyáltalán nincsen értéke az életnek. Egy pince ablakán közlekedett ki és be, de a drótháló, ami az ablakon volt, bármikor felnyársalhatta volna. Szerencsére még időben mentettük.

DIEGO (fent)

1,5-2 éves fiú cica, aki egy építkezési területről került hozzánk. Az utolsó pillanatban a munkagépek elől ragadtuk el. Anyukájának sajnos, már nem volt ilyen szerencséje.

MACKÓ (fent)

Kisfiú, akinek az idős gazdája meghalt, az örökösök pedig egyszerűen az utcára dobták. Dülöngélt az éhségtől, amikor megtaláltuk. Maximum két éves.

BODZA (fent)

A félszemű cicalány körülbelül 2 éves. Egy kirándulóhelyen élt, ahol éhségében mindig kunyerált. Sokszor nem volt szerencséje, elzavarták, bántalmazták.

BAMBUSZ (fent)

2-3 éves szépfiú. Az ő gazdája meghalt, az örökös pedig bezárva tartotta a volt gazdi lakásában. Ennivaló helyett verést kapott. A sok éhezés miatt májkárosodást szenvedett.

FICKÓK (fent)

A két fickó körülbelül 1,5 éves. Egy vidéki településen éltek nagyon betegen és rendkívül rossz körülmények között. Ezen a területen fogyóeszköz a macska. Betegségük miatt már nem volt sok esélyük. Csoda, hogy meggyógyultak. Sokáig kétséges volt, hogy életben maradnak-e. Hosszadalmas orvosi kezelésnek köszönhetik az életüket. Fiatal koruk ellenére rengeteg szenvedésen mentek keresztül.

Cicáinkat örökbefogadási szerződéssel és ivartalanítási kötelezettséggel adjuk!

Ha bármelyik selyembundás felkeltette az érdeklődésedet, jelezd nekünk a facebook oldalunkon üzenetet küldve, vagy a következő emailcímre: cicamica042@gmail.com