Kedvelj minket a Facebookon!

HA A PARKOLÓBAN MÉG VÁR A GYERMEKÁLDÁS

A termékenység megsegítése természetes módon

 

A gyermek a világ legcsodálatosabb áldása. Igaz, olykor sok dolog van körülötte, de mégis a legtöbb örömet hozhatja egy család életében. Olykor “várólistára” kerül a várva várt fogantatás, és a fiatal pár csak fontolgatja a segítségkérés lehetőségét.

Nem vagyok hívatott leírni a különböző ígéretes megoldásokat, mert a gyermektervezés összetett, bonyolult, s mindenki számára teljesen személyes. Hipotézist sem szeretnék felállítani, csak egyetlen természetes módot mutatok be a termékenység segítésére saját tapasztalatomból, valamint körülbelül huszonöt évvel ezelőtti baráti kapcsolataim és egy orvos körében történtekről. Tehát mindez megtörtént, és egyszerű, könnyen megvalósítható segítséget adhat sok fiatalnak a legtermékenyebb időszak meghosszabbításához, és segítség lehet a mielőbbi gyermekáldáshoz.

Említettem a sorozat elején, hogy gyermekeim kicsik voltak, mikor megismertem a mézes-almaecetes italt, és igen rendszeresen fogyasztottam családommal, de még a környezetemben is sokakkal megismertettem. Baba-sétáltatáskor én is, mint általában az anyukák, több ismerőst szereztem, akikkel bizonyos rendszerességgel programot is szerveztünk. Tehát volt alkalmunk a mindennapi élet női dolgait is megbeszélni, így került szóba a legjobbnak tűnő természetes “fogamzásgátló”, vagy éppen termékenységi időszak megállapítását szolgáló ébredési-testhőmérséklet alkalmazása. Akik erről többet szeretnének tudni, akkor ITT megtehetik.

 

Talán 6-8 hónapos mézes-almaecetes ital fogyasztás után az egyik kismamának és nekem is feltűnt, hogy a lázmérőzés alkalmával a magasabb hőmérséklet, ami a biztos fogantatás idejét jelentheti, napokkal megnövekedett. Mivel az almaecetes ital fogyasztásán kívül nem alkalmaztunk korábbi életünkhöz képest más módszert, így mindezt a csodálatos italnak tulajdonítottuk. Természetesen más kismamákkal is megosztottuk ezt a hírt, így tudtuk meg, hogy Éva környezetében egy házaspár már régóta szeretne gyermeket, de még nem jött össze - ahogy mondani szokták. Eszembe jutott Jarvis doktor könyvében írt eset, átadtam az infókat Évának, aki továbbította ismerőseinek.

A történet további része: férj és feleség elkezdte fogyasztani a klasszikusan készített csoda italt nagy reménnyel inkább napjában háromszor is, és alig három három hónap múlva megfogant egy új élet. Egy év múlva pedig babakocsit kellett vásárolni a fiatal apukának.

Mi, akkori kismama-körösök boldogan megfogalmaztuk, hogy a csoda a természetesben rejlik, és tovább fogyasztjuk az “italunkat” és ajánljuk másoknak.

Jarvis doktor esete: “Orvos barátom panaszkodott, hogy hét éve házas és nincs gyermekük. Úgy jómaga és felesége beletörődtek a változtathatatlanba, de mindketten egészségesek, és nem találnak magyarázatot gyermektelenségükre. Azt tanácsoltam, hogy változtassanak étrendjükön: fehér kenyér helyett barnára, cukor helyett mézre, déli gyümölcsök helyett almára, áfonyára. Minden étkezésnél oldjanak fel egy kiskanál mézet és kiskanál almaecetet egy pohár vízben, és igyák azt meg. A kúrát siker koronázta, az asszony állapotos maradt, és normális határidőre, egészséges, gyermeknek adott életet.”

 

Vajon minek tulajdonítható, hogy a méz és almaecet együttese ilyen csodákra képes?

 

Minden alkotórésze az almaecetnek és a méznek természetes, tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket. Tartalmazza mindazt az összetevőt és azok arányát, amik hozzásegítenek, hogy biztosan beépüljön a szervezetbe a szükséges vitamin, ásványi anyag, nyomelem. A hangsúly az együttes és természetes szavak értelmezésében van. Minek foglalkozni a „hogyannal”, mikor az eredmény önmagáért beszél. Ami fontos, ha fogyasztom, akkor a szervezetem valami olyan arányban kapja meg az alapanyagokat, amik egymást “támogatva” beépülnek. Tehát a fenti példa mutatja, hogy a hormonjainkat is megfelelően “szabályozza”, a sejtjeinket is megfelelően támogatja a méz és almaecet csodás együttese.

A méz és az almaecet együttese tapasztalatok alapján növeli a termékenységet, és jó hatással van a hormonokra szervezetünkben. (Női hormonról bővebben ITT)

A hormonok természetes támogatásáról lesz még szó a továbbiakban, és ugyanúgy az ásványi anyagokat is érintjük majd almaecetes tapasztalatokkal.

 

Kedves Olvasó!

Ha ön az almaecetet és/vagy a mézes ital változatát fogyasztja, adódik megosztani kívánt tapasztalata, sikere mások segítésére, az küldje el a tudatosszulo@tumag.hu emailcímre. A TUMAG magazin gyűjteményt készít, hogy ismereteinkkel segítsük egymást e témában.

Korábbi cikkek megtalálhatóak az EGÉSZSÉG rovat PREVENTÍV STRATÉGIÁK alrovatában.

Valami bajunk van, mindig el kell dönteni, hogy mit választunk. Vannak problémák, mikor az orvos segítsége szükséges, éppen ezért a tanácsokat, tapasztalatokat olvasva, mindenki maga dönti el, hogy szükséges-e orvos segítsége az ő esetében, mert ha már állapota túllépte a „csak népgyógyászati kezelés” határát, akkor ne kockáztasson, forduljon szakemberhez. A népgyógyászati kezelést ilyen esetben a gyógyulás közben, vagy után használjuk betegségek megelőzéséhez, egészségünk megőrzéséhez.Felhasznált források:
D.C. Jarvis: Az almaeceté és a méz
Az ébredési homérséklet mérése - csaladivilag.hu
A női ciklus áttekintése - hormonharmonia.hu