Kedvelj minket a Facebookon!

CICÁK, AKIK MÁR SENKINEK SEM KELLENEK

Adj Te is egy esélyt a túlélésre!

A CicaMica Segitő Oldala 2015 nyarán jött létre. Csapatunk macskamentéssel foglalkozik országos szinten. Jelenleg két fő taggal és több segítővel működünk. Az utóbbiak között vannak ideiglenes befogadók, és olyanok, akik az állatok szállításában és mentésében segítenek.

Rendkívül fontosnak tartjuk a macskamentést, hiszen a legtöbb állatmenhely leginkább a kutyákat menti, róluk gondoskodik. Nekünk nincsen telephelyünk. A saját lakásunkban, illetve ideiglenes befogadóknál vannak a cicák addig, amíg rájuk nem mosolyog valaki, és végleges otthonra találnak. Elsősorban a balesetes, bántalmazott, cserben hagyott, éheztetett; hátrányos helyzetű cicákat mentjük.

Magánemberként, saját pénztárcánkból finanszírozzuk a mentéseinket, az állatok étkeztetését és orvosi ellátását. A korlátozott anyagi forrásunk miatt minden támogatást hálásan köszönünk.

Mivel nagyon sok beteg cicát kell gyógyítanunk a gazdásodásig, így az ellátásukra fordított összeg mellett általában igen magas orvosi költségeket kell fedeznünk, amelyekről számlát is fel tudunk mutatni.

Nagyon sok a bajba jutott, sérült, beteg, balesetes és a veszélynek kitett cica. Nekik van a legnagyobb szükségük a segítségre. Sajnos, sokan enyhén szólva nem szeretik a cicákat, és semmitől sem riadnak vissza, hogy eltüntessék környezetükből a kis bársonytappancsosokat.

Így kerülnek hozzánk súlyos sérüléssel, ütéssel, vágással, szúrással, valamint lőtt sebbel bajba jutott cicák. Minden cicának, aki hozzánk kerül, megadjuk az esélyt a gyógyulásra, bármennyire is magas költségekkel kell szembe néznünk. Néhány cicamica a halál torkából tér vissza. Azt mondják, hogy egy cicának kilenc élete van. Törékeny kis teremtmények a bársonytappancsosok, de akadnak még csodák.

Ha támogatni szeretnél minket, látogass el a facebook oldalunkra, CicaMica Segítő Oldala és írj nekünk privát üzenetet; vagy írj a magazin szerkesztőségének a következő emailcímre: szerkesztoseg@tumag.hu 

 

CicaMica Segítő Csapata