Kedvelj minket a Facebookon!

ÖRÖKSÉG KONCERT A LEGENDÁBAN

 

A nagyszerű folk-rock formáció egy igazi örömzenére hív mindenkit a Legenda Sörfőzdébe október 7-én péntek este 9 órától. A XVI. kerületben étteremként, sörözőként és koncerthelyszínként működő Legenda az elmúlt egy év alatt igazi kultikus helyszínné nőtte ki magát, ahol az esték a rock jegyében telnek.

Az Örökség zenekar 2011-ben alakult a Kormorán énekeseiből és zenészeiből. Az elmúlt öt év termése két nagylemez, egy koncert DVD, valamint sok sikeres koncert a határainkon belül és túl. Az a folk-rock, amelyet ők játszanak, egyedi a hasonló stílusban mozgó csapatok között a három énekes egyedi szólamainak köszönhetően. A zenei háttér is különleges, mivel a rockzene és a népi megoldások olyan összefonódásáról beszélhetünk, amelyben az archaikus hangzásvilág még jobban kidomborodik a zúzós gitárok és a markáns dobhangzás mellett. A dalszövegek nemcsak a magyar hagyományok ápolására hívják fel a figyelmünket, hanem arra is, hogy az élet örömeit tudatosabban, magasabb szinten éljük meg.

 

Aki szeretne egy különleges hangzás- és szövegvilágú zenekarral egy remek estét eltölteni, annak pénteken este a Legendában van a helye!

Kép forrása: Örökség Facebook-oldala

A helyszín megközelíthető:

BKV-val: az Örs Vezér teréről HÉV-vel, 276E, 176E, 44 és 45-ös buszokkal, leszállni Nagyiccénél, onnan kis séta

Autóval: a Veres Péter útról befordulni a Sárgarózsa utcába és onnét tovább a  Kövirózsa utcába. Az iparterületen, balra kell fordulni és az út végén vagyunk. A Bem Apó utca felől is megközelíthető az épület, az utca végén hatalmas parkoló található.