Kedvelj minket a Facebookon!

VALÓRA VÁLÓ ÁLMOK VARÁZSA

 

Mindenkinek vannak régóta dédelgetett álmai és kívánságai. Néhány teljesül, néhány nem, néhány azonnal teljesül, néhány pedig később. Még akkor is, ha úgy tűnik, hogy mindez véletlenszerűen és tőlünk függetlenül történik, valójában nagyon sok módja van annak, hogyan segíthetünk valóra váltani őket. Néhányat olvashatsz ebben a három részes cikksorozatban.

 

Hit

A hit az alapvető hozzávaló minden kívánság esetében. Akármiben hiszünk, a külső környezetünk a belső világunkat tükrözi. - Függetlenül attól, hogy pozitív dolog megvalósulásában hiszünk vagy negatívban. Mindez nagyon erőteljes irányító. Megformálja az energiát, amely kivetítődik a külső fizikai világunkra. Az életünkben a hitünk termékeit láthatjuk.

A probléma azzal van, ha nem hiszünk abban, hogy a dolgok valóban megváltozhatnak.

 

Végtére is, miért is változnának meg, ha már hosszú ideje ugyanúgy vannak? Igen, de csak azért, mert mi magunk mindig ugyanazok maradtunk, nem változtunk. Ha nem változtatjuk meg magunkat, és azt, amiben hiszünk, az univerzum is változatlanul ugyanazt a képet fogja elénk vetíteni, mint eddig.

A hajlandóság arra, hogy megváltoztassuk magunkat, a hit mellett egy másik szükséges összetevő álmaink valóra váltásához.

Amint átformáljuk a hozzáállásunkat, és amint elkezdünk hinni abban, hogy valóban lehet vágyaink szerinti életünk, az univerzum elkezdi létünk új igazságát vetíteni nekünk a fizikai síkon. - És minden elkezd változni velünk. Nem jöttünk volna erre a világra olyan álmokkal, amelyeket lehetetlen lenne megvalósítani. Mindig van útja annak, hogyan lehetne véghez vinni, a szívünk igaz vágya szerinti álmot, csak mi nem látjuk vagy nem értelmezzük azt jól.

Ennek ellenére folyamatosan vezetve vagyunk a lehetőség felé a belső útmutatásunk által, ezért figyeljünk oda erre a hangra, és cselekedjünk aszerint. Nem számít, mennyire kaotikusnak vagy értelmetlennek tűnik ez az útmutatás.

Ha hiszünk az álmainkban, már megtettük a legfontosabb lépést a teljesülésük felé. De ha kétkedéssel tesszük meg az első lépéseket, lehet, hogy nem sikerül teljesítenünk a vágyainkat. Akárhogyan is teszünk, látni fogjuk az ennek megfelelő eredményeket az életünkben.

 

A cselekvés

Ha kívánunk valamit, de fizikai szinten nem teszünk a megvalósulásáért semmit, ez a kívánság energia formájában megmarad ugyan az energetikai dimenzióban, de nem fog fizikai formát ölteni.

 

Energetikai szinten minden elő lehet készítve, és tökéletesen kész állapotban lehet, de mindez vár ránk, arra, hogy elinduljunk és megtegyük a szükséges lépéseket követve a kapott utasításokat. Amíg nem tesszük meg ezeket, a kívánságunk nem fizikai formában fog várakozni arra a pillanatra, amikor végre fizikai formát adunk neki. Sajnos, gyakran elkezdünk kételkedni és panaszkodni, hogy a vágyunk úgysem fog teljesülni, ahelyett, hogy cselekednénk. Ez nemcsak azzal jár, hogy nem fogunk semmit sem tenni, hanem azzal is, hogy szétziláljuk a már készen álló, összegyűlt energiát.

Ha úgy érezzük, hogy néhány változás megtételére vagyunk irányítva, még akkor is, ha ezek látszólag nem állnak kapcsolatban a kívánságunkkal, fel kell vállalnunk és fizikai szinten is megtennünk a szükséges cselekvéseket.

Nem számít, hogy nem látunk semmilyen értelmet vagy logikai kapcsolatot köztük. Az univerzum tudja, hogy miért vezet minket ezen lépések megtételére. Nem kell tudnunk az okát. Ha hiszünk egy magasabb bölcsességben, mozgásba hozzuk a dolgokat anélkül, hogy tudnunk kellene a “miket” és a “hogyanokat”. Ne kételkedjünk, higgyünk és cselekedjünk! Legyünk társalkotói a valóra váló álmainknak!

A folytatás itt olvasható: 3/2. rész

Képek forrása: VisualHunt.com