Kedvelj minket a Facebookon!

SAJÁT UTAMON – 2017. október 1.

A magamra találás napja

 

„Te hogyan szereted a tojást?

Az Oltári nő című film egyik jelenete jutott eszembe a saját utamon járásról. Amikor kiderül, hogy Julia Roberts által alakított lány mindig azt csinálja, amit az aktuális vőlegénye. Még a tojást is úgy szereti, ahogyan ő, és közben fogalma sincs arról, hogy ő maga hogyan szereti igazából a tojást. Teljesen azonosul a pasijával, mintegy feladva magát, hogy mindenben pont olyan legyen, mint ahogy szerinte a férfi elvárja tőle. Nem meglepő módon ezért az utolsó pillanatban mindig meg is szólal a vészcsengő a fejében az esküvő napján, jelezve, hogy nem jó úton jár.

Mindaddig ez történik, amíg Richard Gere rá nem ébreszti arra, hogy nem a saját életét éli. Csak akkor tudja megtalálni saját magát, amikor később tudatosul benne, hogy mit is szeret igazából, elvárásoknak való megfelelési kényszer nélkül. Ekkor tud végre saját útját járva szabadon férjhez menni. 

Valami ilyesmiről szól a Saját utamon nap, a magamra találás napja. Ki vagy te valójában? Te hogy szereted a tojást? Mi a te saját utad?

Gyere el 2017. október 1-jén (9:00 - 17:30) a Saját utamon napra, és segítünk megtalálni a válaszodat!”

Czagler Zsuzsa: coach, tréner, életút-segítő, a VIP Valued Inspired People Coaching Center alapítója (Több információért kattints az alábbi képre!)

Mit nyersz, ha eljössz a „Magamra találás napjára”?

 

1. Egész nap tanulhatsz, felismerhetsz magadról valami újat: ebben Czagler Zsuzsa – életút támogató coach, Karmazsin Éva – kommunikációs tréner, női örömtáborok szervezője és vezetője, Leskovics-Ortelli Andrea – pszichológus, fogyókúrás terápia kidolgozója, és Jakupcsek Gabriella – talk-show műsorvezető segít majd Neked. (További előadók ITT)

2. Meglepő, mellbevágó kérdéseket, gondolatokat kapsz, amik elgondolkodtatnak, megállítanak, olyan új utakra terelik a gondolataidat, amerre magadtól nem merészkedtél volna. Az addig körbe-körbe járó gondolataid új irányt tudnak venni, saját magad találhatsz új megoldásokat a problémáidra.

3. Inspirálódhatsz olyanok élettörténetéből, akik már megtalálták útjukat: egy világutazó, egy Plus Size táncos, és egy vállalkozó példájából, akik nem féltek belevágni, átugrották a korlátaikat, és most már a saját útjukat járják.

4. Nemcsak beszélünk róla, de praktikus, hazavihető és otthon is alkalmazható gyakorlatokat kapsz, hogy elindulhass a saját utadon.

5. A nap végére lesz legalább egy új gondolatod a saját életeddel kapcsolatban, és megfogalmazódik benned legalább egy lépés gondolata, amit meg akarsz és meg fogsz tenni a változás irányába.

6. Megismerhetsz rengeteg hasonló helyzetben levő embert, akikkel utána a „Saját utamon” közösségben folyamatos kapcsolatban maradva tovább támogathatjátok egymást.

 

Mindezt az egész napos inspirációt egy coach/pszichológus egy órás konzultációjának áránál is kevesebbért veheted igénybe.

Jelentkezni itt: Jegyek

ELŐADÓK

 

Czagler Zsuzsa, a Saját utamon nap szervezője és vezetője azért álmodta meg ezt a rendezvényt, hogy megmutassa Neked is, hogyan lehet a saját utadon a saját boldogságod felé haladni, megspórolva magadnak azt a több évtizednyi bolyongást, amit ő már végigjárt. Többek közt azt, hogy:

Hogyan vedd észre, hogy nem is a saját utadat járod, hanem mások által támasztott korlátok között vagy?

Hogyan lépd át saját korlátaidat?

Mi a fontos a számodra, és mit tehetsz azért, hogy a fontos dolgok benne legyenek az életedben?

Mit gondolsz te magadról, és kinek mutatod magad? Ki is vagy te valójában?

Zsuzsával készült FEM3 videót az inspirációs napról itt tekintheted meg: FEM3 Café videóját!

 

Jakupcsek Gabi

Az életünket meg lehet változtani! Ebben Jakupcsek Gabi is segítségünkre lesz, aki Élmény talk show-t fog tartani a Saját utamon inspirációs napon, ahol megmutatjuk: a te kezedben van a döntés arra, hogy változtass.

Jakupcsek Gabit nem kell bemutatni, 25 év média szereplése alatt rengetegszer láthattuk, ahogy érzékenyen, mégis hatékonyan tudja vendégeit beszéltetni problémás helyzetekről, és jut el a konszenzusos megoldásig.

Ez az Élmény Talk show egy újfajta vállalati képzési módszer bemutatója is egyben, mely szakít az eddig ismert képzési formákkal. A műfaj közvetlen, személyes, maximálisan egyénre és csoportra szabható. Lehetőséget ad fontos, kényes, bizalmas témák irányított feltérképezésére és megbeszélésére, mindezt könnyed, közvetlen formában. Mindazoknak, akik nem csak túlélni, hanem megélni is szeretnék az életüket.

Karmazsin Éva - együttműködő kommunikáció tréner

Hogyan mondjam el valakinek, ha valami nem tetszik nekem a viselkedésével kapcsolatban?

Karmazsin Éva együttműködő kommunikáció tréner felnyitja szemünket „A boldog kapcsolatok kommunikációja” című előadásával arra, hogyan lehet elmondani, ha valami nem tetszik, úgy hogy a helyzet békésen megoldódjon.

Andrea Leskovics-Ortelli fogyókúra terapeuta pszichológust

Andrea Leskovics-Ortelli fogyókúra terapeuta pszichológus "Az érzelmek megélése vagy megevése" című előadásával ráébreszt minket arra, hogy komoly lelki okok húzódhatnak meg minden egyes plusz kiló mögött, azonban, ha ezeket tudatosítjuk, megértjük, és akkor már kezünkben van a választás lehetősége, vagyis, hogy evés helyett másképp reagáljunk a problémánkra, és akkor már nem is olyan bonyolult lefogyni. Andi önismereti gyakorlatokkal fűszerezve beszél arról, hogyan lehet változtatni külsőnkön, életünkön tudatossággal, felismerve szokásaink mozgatórugóit.

Czagler Zsuzsa: coach, tréner, életút-segítő, a VIP Valued Inspired People Coaching Center alapítója

Várunk szeretettel október 1-én, a magamra találás napján. Regisztrálj itt:

A rendezvény időpontja: 2017. október 1. 9:00 - 17:30

Helyszíne: Bara Konferencia Hotel, 1118 Budapest, Hegyalja út 34-36.

Facebook oldala: Saját utamon

Jelentkezni itt: Jegyek

Melyik előadás keltette fel leginkább az érdeklődésedet a Saját utamon inspirációs napon?

Ketten minden könnyebben megy, hozz el valaki fontosat magaddal ingyen a Saját utamon napra!
5 olvasónk 1-et fizet, 2-őt kap kupont nyer! 

JÁTÉK: ITT

Teszteld le: Te a saját utadon jársz?

„Milyen kérdés ez, persze hogy ott járok!”– mondhatod. Hogy miért tettem fel mégis ezt a kérdést? Mert a válasz talán nem is olyan egyszerű, mint gondolnád.

Ez a néhány perces önfejlesztési gyakorlat segíthet neked letesztelni magadat. Tökéletes kezdőlépés a Saját utamon naphoz!

A letöltéshez kattints IDE!