Kedvelj minket a Facebookon!

GÉCZI ERIKA VALLOMÁSA

 

A különleges hangvételű dalairól ismert, örökifjú énekesnő-dalszerző 2018 óta szólóban zenél, új albuma, az Angyalszárnyakon 2019 augusztus 15-én jelenik meg.

A lemezről elsőként megjelenő Vallomás sokak számára ismerős lehet, mert az Örökség zenekar második CD-jén is hallható volt, de az új változat sokkal meghittebben és letisztultabban szólal meg, köszönhetően Kosz Szilveszter meghitt zongorajátékának és Rózsa György szívhez szóló gitározásának.

A Vallomás egy motivációs dal, amely sokunknak segíthet abban, hogy igazi önvalónkat megtalálhassuk, ugyanakkor Erika saját története is egyben.

„Csodálatos ráébredni, hogy igazi Önvalóm a fényből, szeretetből való, erős, bátor és szabad, képes bármit megvalósítani, mert a Mindenség része. Ez adja az igazi kiegyensúlyozottságot, boldogságot és felszabadultságot, az örömteli élethez. Mint ahogy a Csillagok háborúja egyik részében mondja Luke Skywalker már öreg korában: „Az erő nem csak a jedik kiváltsága, hanem mindenkiben benne van.”

Lehetek akár zenész, sportoló, tanár, üzletember, kertész, hivatalnok, vagy bármi. Amíg ennek nem voltam tudatában, addig sokkal több volt a fájdalom és a szenvedés az életemben. Hát ez az én vallomásom.”

fotó: Kreptz Áron/Image Fotó Stúdió/grafika: Kertész Enikő: Keni Graphic

Géczi Erika „Úton vagyok Angyalszárnyakon” Életmű és lemezbemutató koncertje 2019. október 12-én lesz a Kőrösi Csoma Sándor Művelődési Központban. Jegyvásárlás és további információ itt.

Géczi Erika weboldala

Géczi Erika Facebook-oldala