Kedvelj minket a Facebookon!

ADVENT ÉS KARÁCSONY ERZSÉBET KIRÁLYNÉVAL

2018 - Gödöllői Királyi Kastély

Adventi Kastélynapok december 15-én és 16-án. Erzsébet királyné karácsonyai december 28-án 

 

Az esztendő legbensőségesebb időszakában újra ünneplőt öltött a Gödöllői Királyi Kastély (hivatalos honlap) Magyarország első, Versailles után a világ második legnagyobb barokk épületegyüttese. A királyi család az 1870-es években a legkisebb gyermek, Mária Valéria kedvéért szívesen töltötte a karácsonyt (amikor Erzsébet születésnapját is ünnepelték – december 24.) Gödöllőn. Ezt a korszakot megidézve a kastély széleskörű családi programkínálattal és gazdag látnivalóval várja a gyerekeket és a felnőtteket.

 

Adventi Kastélynapok - 2018. december 15-én és 16-án

 

A Gödöllői Királyi Kastély adventi programok sokaságával várja a látogatókat. A lovardában december második hétvégéjének mindkét estéjén különleges zenei csemege várja a közönséget. Országosan elismert és népszerű az Adventi Kastélynapok idén is látványos rendezvények színes palettáját vonultatja fel december 15-én és 16-án - További információ: ITT (Programok - Facebook).

Az interaktív gyermekprogramokról bővebben itt (szórólap): Esemény a Facebookon

Az esztendő legbensőségesebb időszakában a régimódi, meghitt karácsonyok hangulatával vár mindenkit a Gödöllői Királyi Kastély:
– kézműves vásár
– ajándékkészítés
– ünnepi finomságok
– interaktív meseelőadások

KARÁCSONYI VÁSÁR: Advent második hétvégéjén 10.00-18.00 óra között mindenkit vár a kézművesek, iparművészek karácsonyi vására! - A vásárra a belépés INGYENES.

A Gödöllői Királyi Kastély Advent idején  © Gödöllői Királyi Kastély

 

December 28. Erzsébet királyné karácsonyai

Gyermekprogramok kicsiknek és nagyoknak

 

Az Adventi programsorozat az Erzsébet királyné karácsonyai című rendezvénnyel zárul idén is. Aki december 28-án ellátogat a kastélyba, Erzsébet királyné vendége lehet. A szervezők elsősorban a gyermekek számára készülnek programokkal, de az őket elkísérő felnőttek is részt vehetnek a sokszínű rendezvényen. A nap csúcspontja, mint minden évben, idén is Erzsébet királyné audienciája lesz. Az esemény oldala a Facebookon: Erzsébet királyné karácsonyai

ÚJ VIDEÓ - 2018. december 24-re - Téli séta a Királyi Kastély parkjában (december 15-én havazott)

A kastély Díszterme  © Gödöllői Királyi Kastély

Írások a Királyi Kastélyról: Gödöllői Királyi Kastély