Kedvelj minket a Facebookon!

ERZSÉBET KIRÁLYNÉ EXKLUZÍV - magyar nyelvű regisztráció

Hozzáférés exkluzív tartalmakhoz havi egy színházjegy áráért

Káli-Rozmis Barbara

 

Új platformom indult "Erzsébet királyné exkluzív" néven, amelyen hozzáférést fogunk biztosítunk egyes előadásaim hanganyagaihoz, nézhettek új, érdekes videókat, előadásokat, valamint eddig nem publikált, írásaimat teszem majd közzé. Ahogyan tőlem már megszokhattátok, főként olyan érdekességeket és exkluzív információt fogok megosztani a királynéval és a családjával, kíséretével kapcsolatban ezen az új platformon (is), amelyeket eddig még nem, vagy nem teljességében, illetve nem ilyen formában és értelmezésben ismerhettetek meg.

Mecénási “előfizetéssel” hozzáférhető csatorna: a csatorna tartalma más formában is hozzáférhető. Részletek: TEMPT Princess Erzsébet királyné Exkluzív

Részletes tájékoztatás az oldal indulásával és azzal kapcsolatban, miért lett előfizetős az új platform: ITT (Facebook)

 

A csatornán lesznek ingyenes tartalmak is, amelyek egyszerű, akár Facebook-os regisztrációval is hozzáférhetők, de nagy részükhöz elő kell fizetni. (Természetesen az előfizetés bármikor lemondható.) Mivel az oldal amerikai (sajnos hazánkban még nem állnak rendelkezésre ilyen lehetőségek), így dollárban tüntetik fel a fizetést. Havi 8 dollárért korlátlan hozzáférés biztosított az összes tartalomhoz. 

 

Mivel angol nyelvű az oldal, az alábbi ábrákkal illusztrálom, mi, mit jelent és hogyan lehet csatlakozni és előfizetni.

 

Természetesen mindez nem jelenti azt, hogy az új fórum bevezetésével abbahagyom az eddigi ingyenes tartalmak közvetítését. Ugyanúgy lesz minden, mint eddig, azonban ha valaki ennél is több, és exkluzív tartalomra vágyik, keresse fel ezt az új platformot (Erzsébet királyné exkluzív). A fórumom kiselőadásokat is tartok, képes előadás-videóim is lesznek, teljes előadásaim hanganyaga is meghallgatható, új cikkeket publikálok stb. Röviden: olyan érdekességeket osztok meg, amelyeket csak nyilvános vagy zárt körű előadásokon szoktam, valamint amelyeket még eddig nem osztottam meg sehol. Az előfizetés menete ezen cikk végén található.

 

A havi 8 dolláros mecénási csomagért a következő havi tartalmak garantáltak: 2 db videó (min. 15 perces videók), havi 6 hosszabb poszt vagy cikk képekkel, 1 előadásom hanganyaga podcast - min. 45 perces. Az eddig feltöltött tartalmakból: 

 

CIKK: Erzsébet királyné és a matrózfiúk (1500 szavas cikk); Erzsébet királyné magyar gazdasága és magyaros szobái Bécsben (1700 szavas cikk)

ELŐADÁS: Erzsébet királyné és a magyarok (90 perces előadás hanganyaga)

KÉPES KISELŐADÁS (videó): Erzsébet királyné és Andrássy Gyula gróf - Barátság vagy szerelem. Képes kiselőadás. I. rész

VIDEÓ: Erzsébet császárné-királyné fürdőszobái, híres gyémánt "csillagai" és hajereklyéje (ingyenes tartalom)

 

A csatorna megtekintése a Patreon-on: Barbara Káli-Rozmis ERZSÉBET KIRÁLYNÉ EXKLUZÍV

Alább látható a nyitóoldal. Itt választhatóak ki a tagságok.

 

A csatorna megtekintése a Patreon-on: Barbara Káli-Rozmis ERZSÉBET KIRÁLYNÉ EXKLUZÍV

8 dollárért (8 dollár + áfa) teljeskörű hozzáférés biztosított. A tagság kiválasztása esetén a "Join" csatlakozz opcióra kell kattintani.

 

 

A "Show more"-ra kattintva olvasható a csomag teljes leírása.

Az "About"-ra kattintva olvashattok rólam és a csatornáról.

 

Itt láthatjátok a mostanában feltöltött tartalmakat (a csatorna 2020. november végén indult).

 

 

Ha mecénássá válsz, azonnal hozzáférhetsz az exkluzív tartalmakhoz

A választott szintnek megfelelően; 8 dollárért (8 dollár + áfa) teljeskörű hozzáférés biztosított.

 

 

Lesznek időnként ingyenes tartalmak is (mint az alábbi videó), ehhez egy egyszerű Facebook-os (ingyenes) regisztrációval is hozzá lehet férni.

INGYENES TARTALOM

 

 

 

Lefelé görgetve láthatók a további tartalmak, illetve az is, hogy melyik csomag regisztrációjával válnak hozzáférhetővé.

 

 

Regisztráció és bejelentkezés. Regisztrálni egyszerűen és gyorsan Facebook-kal is lehet.

 

CSATLAKOZÁS - ELŐFIZETÉS

 

Az oldalhoz a bankkártyás fizetésnek megfelelően lehet csatlakozni (PayPal-lal fizetés is lehetséges). Az előfizetés összege minden hónap elsején vonódik le a számláról. (Az előfizetés bármikor lemondható, azonban a rendszer nem engedi a folyamatos, havi előfizetői díj nélküli "ki-becsatlakozást", vagyis azt, ha valaki az előfizetői díj levonása előtt kilép, nem köthet előfizetést a következő hónapban újra, hogy aztán újra kilépjen a havi díj levonása előtt.)

A dollár elszámolása az aktuális (hó elsejei) árfolyamnak megfelelően, forintban kerül levonásra a bankszámláról. 8 dolláros + áfa (teljeskörű hozzáférést biztosító) csomag előfizetése esetén a rendszer ("USD $10.16") 10.16 dollárnak megfelelő forintot von le a bankszámláról. A dollár árfolyama változó, most éppen 304 Ft egy dollár (kb. 314 Ft szokott lenni a legmagasabb). Az áfa kb. 27 %. A támogatotthoz (ez esetben hozzám), az áfa összege természetesen nem jut el, és a teljes támogatás összegéből (8 dollár) még némi levonás van, valamint a dollár-forint átváltása miatt is levonódik a bank részéről némi összeg.

 

Köszönöm szépen Mindenkinek a támogatást, aki csatlakozik az exkluzív oldalamhoz!

Káli-Rozmis Barbara ERZSÉBET KIRÁLYNÉ EXKLUZÍV

 

A csatorna megtekintése a Patreon-on: Barbara Káli-Rozmis ERZSÉBET KIRÁLYNÉ EXKLUZÍV

Díjmentes tartalmaim a következők:
Hivatalos oldalam
http://www.temptprincess.hu
YouTube csatorna
https://www.youtube.com/channel/UCVSf707419ldmU4d7...
Erzsébet királyné Facebook oldal
https://www.facebook.com/azigazisisi/
TUMAG - Erzsébet királyné rovat és a magazin
http://tumag.hu/