Kedvelj minket a Facebookon!

SEGÍTSÉG!!!! MIT TEGYEK?

Valóban megtettél mindent?

 

A sejtek idővel teljesen kicserélődnek, de a testünkből, a nyirokrendszerünkből az elhalt sejtek nem mindig tudnak távozni, mert függenek az életünk minőségétől. Lerakódnak itt-ott, rohadnak, mérgeznek, emellett mi is viszünk be dolgokat, amit nem tudunk megemészteni. Az is valahol lerakódik…

El tudod képzelni azt, hogy megújulsz?

Te mennyire érzed magadat FELELŐSNEK a tested mostani állapotáért?

Többnyire igen, mi magunk vagyunk a felelősek azért, hogy mit eszünk, gondolunk, cselekszünk, és hogyan élünk. Magunknak kell kialakítanunk döntések sorozatával életünk apró részeit. Ha még nem tetted meg, hozzad meg ezt a TUDATOS döntést, és TARTS VELÜNK!!! Felelős vagy az Életedért! Tudatosan kell gondolkodnod vele kapcsolatban!

Segítség! Mit kell tennem?

Nagyon egyszerű: Vedd elő a naptáradat, és visszafelé haladva írd be, hogyan érezted magadat. Gondold át az ébredéstől a lefekvésig, és ezt is, hogy hogyan aludtál. Néhány napra könnyű visszagondolni. De megteheted ezt a különösen nehéz időszakaidra és az évszakokra lebontva is. Nem kérek többet, csak egy gondolatot, egy jelet a naptáradba. Voltál-e beteg? Akarsz-e tenni valamit vagy nem?

Akarsz-e egy jobb, egészségesebb és minőségibb életet élni TUDATOSAN?

De hogyan kell értenem a TUDATOSAN szót?

Döntöttél: Válto​ztatsz. Ez a tudatosság első lépése. Előre elgondolod azt, hogy min akarsz változtatni, és azt, hogy végig is viszed. Kutatsz, utánaolvasol és mérlegelsz, mi a jobb neked!

Ha velünk tartasz, segítünk életed minőségéhez mutatni a lehetőségeket úgy, hogy kedvedre választhatsz egyéniségednek, problémádnak megfelelően. Minden ember más: mindenkinek kicsit másképpen, más sorrendben, más tempóban, más-más teendőkkel kell végigvinnie az életét.

- Eldönteni azt, hogy változtatni akarsz, mennyi idődbe került?

- Három percbe. Igen, meggyőztél! Elindulok veletek a tudatosan élők táborába.

- Akkor találkozzunk rendszeresen A Tudatos Magazinban!